Četiri Emija drami "Sluškinjina priča"

Drama "The Handmaid's Tale" (Sluškinjina priča) osvojila je četiri nagrade na 69. dodeli američkih televizijskih nagrada Emi.
Serija je osvojila nagradu u kategoriji najbolje dramske serije, a priznanja su uručena i Ridu Moranu za režiju, Elizabet Mos za najbolju žensku ulogu i En Daud za najbolju sporednu žensku ulogu.
 
Hulu je nagrađen za produkciju ove serije i tako postao prva striming platforma nagrađena u toj kategoriji na dodeli nagrada Emi.
 
Serija "Big Little Lies" još jedan je od pobednika večeri u kategoriji TV projekta "limited edition", sa nagradama za najbolju glumcu Nikol Kidman, sporednu žensku ulogu Lora Dern i sporednu mušku ulogu Alekandera Skarsgarda. Uz nagradu za najbolje ostvarenje u svojoj ketegoriji, ova mini serija je dobila i priznanje za režiju (Jean-Marc Vallee).
 
Džulija Luis-Drajfus nagrađena je rekordnim, sedmim Emijem za najbolju glumicu u komediji, za seriju "Veep".
 
Nagrađen je i Alek Boldvin u kategoriji sporedne muške uloge u komediji, za imitacije predsednika SAD Donalda Trampa u emisiji Saturday Night Live.
 
Ceremonija dodele nagrada Emi održana je u Los Anđelesu.
  • marko

    18.09.2017 11:30
    Buuuuuuu Westworld bolji sto puta, Emi nema pojma

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.