Linda Hamilton se vraća u novom Terminatoru

Američka glumica Linda Hamilton vraća se franšizi "Terminator" prvi put posle 1991. i filma "Terminator 2: Sudnji dan".
Kreator franšize Džejms Kameron je objavio da je Hamiltonova izabrana za ulogu na privatnom kastingu u Los Anđelesu. Kameron će biti producent nastavka koji će režirati Tim Miler, režiser "Dedpula". Najavljen je povratak i Arnolda Švarcenegera.
 
Kameron, koji je nekada bio u braku sa Lindom Hamilton, nedavno je uporedio Čudesnu ženu sa Sarom Konor iz "Terminatora". Superheroinu koju tumači Gal Gadot Kameron je nazvao "objektifikovanom" dok, prema Kameronu, Saru Konor definiše to što "ima petlju".
 
Kameron je takođe dodao da Hamiltonova neće biti glavna junakinja filma i da je u potrazi za devojkom od 18 godina koja bi trebalo da nosi priču.
 
"Imaćemo likove iz budućnosti i sadašnjosti. Svi će uglavnom biti novi, ali će Lindini i Arnoldovi karakteri služiti kao njihovo uporište", objasnio je Kameron. "Kao što je Sara Konor bila važna za akcione junake u ono vreme, sada će biti još važnije da je vidimo kao ratnicu veteranku. Gledamo muškarce u 50-im i 60-im kako ubijaju zlikovce, ali još nije bilo sličnih ženskih primera", dodao je Kameron.
 
Kako prenosi "Deadline", novi film biće zasnovan na Kameronovoj priči i direktno će se nadovezivti na "Sudnji dan", a on je već okupio tim od četvorice scenarista koji rade na trilogiji.
  • Miki

    22.09.2017 20:51
    @ Rusofil_IQ0
    Nevezano čega je šta nastavak, Linda Hamilton je jedna od najočajnijih glumica u istoriji glume.
  • Rusofil_IQ0

    21.09.2017 17:35
    @ticroo
    Sta lupas bre nije ovo terminatr 6-7 vec nastavak terminatora II !

    Linda Hamilton je nesto sto je brand terminatora i sve posle nje je bilo mlako i bezveze!

    Zelim im uspeh
  • ticroo

    21.09.2017 10:57
    ŠtaNi
    Super, Džimi: feminacisti će biti oduševljeni. A to što će film biti smeće koga briga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.