FOTO: Prvi pogled na Skorsezeovog "Irca" sa Paćinom, De Nirom, Pešijem

Na internetu su se pojavlie prve fotografije sa snimanja novog filma Martina Skorsezea "Irac", u kojem glume Al Paćino, Robert de Niro, Džo Peši, Harvi Kejtel.
Sama najava da se film sa ovakvom glumačkom postavom snima izazvala je veliku pažnju publike, a neki u šali govore da se radi o gangsterskoj verziji filma "Plaćenici" u kojem se pojavljuju mnogi akcioni glumci. 
 
 
Film je trenutno u izradi, a neki prolaznici su bili te sreće da uhvate slike iz produkcije filma koji bi mogao biti jedan od najvećih gangsterskih filmova svih vremena. 
 
  • Tata je bolestan

    06.10.2017 11:12
    Kakva ekipa! Jedva cekam da vidim; nadam se da ce svi poziveti jos dugo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.