VIDEO: Spilberg u saradnji sa Apple ponovo snima "Neverovatne priče"

Američka tehnološka kompanija Apple udružuje se sa nagrađivanim režiserom Stivenom Spilbergom, u nameri da proširi svoju delatnost i zakorači u svet produkcije televizijskog programa.
Proizvođač iPhone-a vraća u život Spilbergovu antologijsku seriju "Neverovatne priče" (Amazing Stories) koja je emitovana pre tri decenije, u pokušaju da pokrene onlajn pretplatnički servis kojim će konkurisati digitalnim mrežama koje vode Netfliks, Amazon, Hulu i HBO.
 
NBC Entertejnment će na seriji raditi sa Spilbergovom televizijom Amblin.
 
Apple planira da potroši oko milijardu dolara na pravljenje originalnog tv programa tokom naredne godine, u nastojanju da poveća prihode svog brzorastućeg sektora usluga. U toj kompaniji su odbili da komentarišu ugovor.
 
Serija "Neverovatne priče" emitovana na NBC-ju od 1985. do 1987. godine, osvojila je pet Emi nagrada za neobičan miks naučnofantastičnih i horor epizoda, mada nikada nije bila veliki hit na rejting listama.
 
Jedna od tih priča je i "Family dog" (Porodični pas) (Slika gore), a insert iz tog crtaća možete pogledati u nastavku:
 
  • /

    13.10.2017 17:46
    /
    brrr, samo bez helikoptera na snimanju da opet ne bude masakra

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.

"Openhajmer" osvojio sedam BAFTA nagrada

Tročasovni ep o izradi atomske bombe tokom Drugog svetskog rata "Openhajmer" osvojio je danas na dodeli filmskih nagrada BAFTA ukupno sedam priznanja, javlja Rojters.