Glumci Igre prestola ne dobijaju scenario, već im diktiraju tekst preko bubica

Glumačka ekipa popularne serije "Igra prestola" suočena je na snimanju poslednje, osme sezone sa do sada neviđenim merama zaštite scenarija glumcima se u svakoj sceni diktira tekst koji treba da izgovore, red po red, preko takozvanih bubica.
Glumac Nikolaj Koster-Valdau koji u seriji tumači lik Džejmija Lenistera opisao je u skandinavskoj zabavnoj emisiji "Skavlan" izuzetno čvrste mere korišćene tokom snimanja prethodnih sezona kako bi se detalji priče držali u strogoj tajnosti, i naveo da glumci nikada ne vide scenario, prenosi Asošiejted pres.
 
On je dodao da producenti ne žele ništa da prepuste slučaju kada je reč o čuvanju scenarija daleko od očiju javnosti.
 
Televizija Ejč-Bi-Ou (HBO) koja emituje "Igru prestola", letos je bila žrtva više hakerskih napada, povezanih s objavljivanjem epizoda serije na internetu pre njihove premijere.
 
Serija "Igra prestola" dobila je brojne nagrade, a zasnovana je na romanima Džordža R. R. Martina iz serijala "Pesma leda i vatre". HBO još nije objavio kada će osma sezona biti emitovana.
  • M.

    14.10.2017 13:43
    Fenomenalan nacin da vestacki dignes gledanost.
  • gari

    13.10.2017 22:23
    Ma ko ih je hakovao, Indijci i Španci pustili po koju epizodu pre vremena, a ljudi odmah zgrabili i podelili sa ostalima. :)

    I kakve su ovo gluposti - koliko sam shvatio, scenario već može da se pronađe na netu. :) Samo kažem, mada mene ne zanima, sačekaću lepo tu poslednju sezonu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.

"Openhajmer" osvojio sedam BAFTA nagrada

Tročasovni ep o izradi atomske bombe tokom Drugog svetskog rata "Openhajmer" osvojio je danas na dodeli filmskih nagrada BAFTA ukupno sedam priznanja, javlja Rojters.