U toku pregovori za peti deo "Smrtonosnog oružja"

Američki glumac i režiser Deni Glover i njegov kolega Mel Gibson su u pregovorima s režiserom Ričardom Donerom koji se odnose na snimanje petog nastavka filma "Smrtonosno oružje".

Glover je i pre 30 godina kada je trebalo da snima prvi film rekao da je prestar za to, ali danas kao sedamdesetjednogodišnjak pregovara o snimanju petog nastavka. "Deadline" piše da bi projekat kompanije Warner Bros Pictures ponovo mogao spojiti Glovera i Gibsona, a uloga režisera bi pripala Doneru. To bi bila prva saradnja od 1998. godine, kada je snimljen četvrti deo.

Ako dogovor bude postignut, to će biti u vreme 30. godišnjice prvog filma.

Gledajući franšizu, gledaoci su pratili avanture policajca Martina Rigsa (Mel Gibson) i njegovog partnera Rodžera Mertoa (Deni Glover), koji su rizikovali svoje živote u borbama protiv članova bande, trgovaca ljudima i drugih zlikovaca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.