Džordž Kluni u seriji "Kvaka-22"

Džordž Kluni se vraća na televizijske ekrane u šestodeljnoj seriji "Kvaka-22", ekraniziranoj prema satiričnom romanu Džozefa Helera.

Heler u romanu, prvobitno objavljenom 1961. godine, opisuje svoja iskustva iz Drugog svetskog rata, a reč je o jednom od najznačajnijih romana 20. veka.

Seriju će producirati Paramount Television i Anonymous Content, a Kluni će se osim u glavnoj ulozi naći i u ulozi režisera i izvršnog producenta. Scenario je završen, a zajednički su na njemu radili Luk Dejvis i Dejvid Mikod.

Serija će prepričati radnju romana smeštenu u Italiji za vreme Drugog svetskog rata, prateći člana američkog vazduhoplovstva Džona Josariana, člana posade bombardera. Njegov jedini cilj je da izvrši svoje vojne dužnosti i vrati se kući dok još nije izgubio razum, što mu vojska otežava.

  • Zauvek

    23.11.2017 00:39
    Gospodin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.