VIDEO: Scene koje su reciklirane u Diznijevim crtaćima

Dizni danas predstavlja jedno od najvećih imena u industriji animacije i zabave, ali počeci ove kompanije bili su skromni.
Sredinom 20. veka studio nije imao dovoljno novca da priušti stvaranje jedinstvenih scena za svaki svoj film.
 
Primera radi, samo za potrebe stvaranja filma "Snežana i sedam patuljaka" iz 1937. godine, koji traje 83 minuta, bilo je potrebno zaposliti 570 ilustratora, koji su u periodu od tri godine nacrtali više od milion crteža. 
 
Zato ne čudi što su se zaposleni u ovoj kompaniji poslužili malim trikom: pojedine scene iz starijih naslova iskoristili su za stvaranje novih ilustracija. 
 
Ukoliko imate dobru percepciju i pamćenje, sigurni smo da ste zapazili neke od njih. U slučaju da nije tako, predstavljamo 15 scena koje se ponavljaju u Diznijevim filmovima, i koje će vam verovatno biti zanimljive:
 
  • AA

    04.12.2017 19:29
    Ovo je bas dobro!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.