"Poslednji džedaj" prve večeri zaradio 45 miliona dolara

Kompanija Dizni saopštila je da je osmi nastavak serijala "Ratovi zvezda", film "Poslednji džedaj", prema procenama zaradio oko 45 miliona dolara prve večeri prikazivanja.
To je drugi najbolji rezultat nekog filma u četvrtak uveče, posle prethodnog filma iz serijala, "Buđenje Sile", koji je 2015. prvog dana zaradio 57 miliona dolara.
 
Očekuje se da "Poslednji džedaj" tokom vikenda zaradi oko 200 miliona dolara, a biće prikazan u 4.232 bioskopa širom SAD.
 
Film je režirao Rajan Džonson, a uloge tumače Dejzi Ridli, Džon Bojega, Adam Drajver, Mark Hamil, Keri Fišer i drugi.
 
  • Vladan

    18.12.2017 11:06
    Užasno loš film... Plitak, nelogičan, nezanimljiv... Čista jedinica...
  • Miodrag

    17.12.2017 12:01
    Posle Teletabisa najgledaniji program za dečicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.