VIDEO: Filmski hitovi koji nas očekuju u 2018.

Holivudska filmska produkcija za narednu godinu najavljuje velika filmska ostvarenja, koja spremaju režiseri Stiven Spilberg, Ron Hauard, Itan Koen i mnogi drugi.
Radi se o filmovima koji samim nazivima plene pažnju publike, a očekuje se da će postići i rekordnu zaradu.
 
"Svet iz doba jure: Palo kraljevstvo"
 
 
Na prvom mestu najavljenih hitova je ostvarenje "Svet iz doba jure: Palo kraljevstvo" (Jurassic Park: Fallen Kingdom).
 
Režiju za ovaj film potpisuje Huan Antonio Bajona, a u glavnim ulogama se pojavljuju Kris Prat, Brajs Dalas, Hauard Džejms Kromvel i mnogi drugi. Ovaj film je nastavak prethodnog ostvarenja u kojem se pojavio Kris Prat, a koje prati grupu naučnika koji bivaju napadnuti od strane praistorijskih dinosaurusa. 
 
Film će se na velikom platnu naći 22. juna naredne godine.
 
"Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje"
 
 
Ovaj film je režirao Džendi Tartakovski, a u glavnim ulogama su Adam Sendler, Endi Samberg i Selena Gomez. Ovo 3D animirano ostvarenje prikazuje grofa Drakulu i njegove prijatelje na luksuznom putovanju za čudovišta. Čudovišta koja su u ovom ostvarenju prikazana drugačije od drugih filmova će se tokom svog putovanja susresti sa Van Helsingom, okrutnim lovcem na čudovišta.
 
"Okeanovih osam"
 
 
Ostvarenje je režirao Geri Ros, a u glavnim ulogama pojavljuju se Sandra Bulok, Kejt Blanšet, Helena Bonham Karter, En Hetavej, pevačica Rijana i Met Dejmon. Debi Oušen, koju tumači Sandra Bulok, okuplja grupu ženskih lopova u pokušaju da izvede nemoguću pljačku na gala balu u Njujorku. 
 
Ovo ostvarenje će se naći na velikom platnu 8. juna naredne godine.
 
"Nemoguća misija 6"
 
 
Režiser Kristofer Mekari donosi novu "Nemoguću misiju" (M:I 6 - Mission Impossible). U glavnim ulogama se pojavljuju Tom Kruz, Rebeka Ferguson, Sajmon Peg, Alek Boldvin... 
 
Šesti nastavak popularne franšize će biti predstavljen u 3D tehnologiji, a premijera je najavljena za 27. jul.
 
"Ready Player One"
 
 
Ovo ostvarenje režirao je Stiven Spilberg, a u glavnim ulogama su Olivija Klark, Hana Džon Kamen, Bend Mendelson, Sajmon Peg, Mark Rajlans i mnogi drugi. Kada tvorac popularne video-igre umre, on će ostaviti najboljim igračima mapu koja će ih voditi do uskršnjeg jajeta. Igrač koji prvi pronađe ovo jaje osvojiće ogromno bogatstvo. 
 
Film će na velikom platnu biti predstavljen 30. marta.
 
"Osvetnici: Beskonačni rat"
 
 
Novi film iz Marvelove produkcije režirali su Entoni i Džo Ruso. U glavnim ulogama su Benedikt Kamberbač, Mark Rufalo, a Robert Dauni Džunior vraća se kao Ajronmen. Produkciju novog filma o superherojima radila je kompanija "Disney", a premijera je najavljena za četvrti maj naredne godine.
 
"Bumblebee"
 
 
Režiser Trevis Najt donosi šesti film o Transformersima. Radnja novog ostvarenja je smeštena 20 godina pre radnje u prvom filmu. Robot Bamblbi pronalazi auto-otpad gde je mogao da se sakrije od svojih neprijatelja i transformiše se u staru VW "bubu". Ubrzo ovog robota pronalazi tinejdžer Čarli, koji će shvatiti da nije pronašao običan stari automobil. 
 
Film će na velikom platnu biti u decembru naredne godine.
 
"Solo: A Star Wars Story"
 
 
Režiser Ron Hauard donosi priču o junaku "Ratova zvezda" mladom Hanu Solou. Film donosi avanture mladog heroja i objasniće njegovo poreklo i kako je nastao jedan od najvećih heroja univerzuma. U glavnim ulogama su Alden Erenrajh, Vudi Harlson, Emilija Klark, Donald Glover i mnogi drugi.
  • ссикмиј

    28.12.2017 11:24
    2017
    никад гора година за америчку кинематографију
  • Veki

    27.12.2017 22:11
    Bravo RADIO 021 na ovim preporukama filmova, jedva cekam da ih pogledam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.