VIDEO: Mekgregor osvojio Zlatni globus, pa se zahvalio supruzi i ljubavnici

Škotski glumac Juan Mekgregor je za ulogu u seriji "Fargo" osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca, a u govoru se zahvalio svojoj supruzi Evi Mavrakis, ali i svojoj ljubavnici.
"Želim da se zahvalim Evi koja je 22 godine bila uz mene i svojoj deci", rekao je Mekgregor koji je na dodelu nagrada došao bez pratilje.
 
Kasnije se zahvalio i svojoj ljubavnici 33-godišnjoj glumici Meri Elizabet Elisabet Vinsted koju je upoznao tokom snimanja serije "Fargo". Navodno, Mekgregor zbog nje napušta svoju suprugu s kojom je u braku 22 godine i s kojom ima četvoro dece.
 
  • milicica

    08.01.2018 19:37
    zlobni ste
    Ako napusta sadasnju suprugu zahvalio se ne ljubavnici vec buducoj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.