Roman "Kvaka-22" postaje serija, Kluni glumi i režira

Američki glumac Džordž Kluni biće režiser i glavni glumac u televizijskoj verziji romana "Kvaka-22" (Catch-22), saopštio je striming servis Hulu.
Kako se navodi, produkcija serije od šest epizoda zasnovane na satiričnoj antiratnoj knjizi Džozefa Helera će početi ove godine. Imena drugih glumaca u seriji nisa objavljena. 
 
Kluni će igrati pukovnika Ketkarta u seriji koju će režirati sa svojim partnerom iz "Smokehouse Pictures" Grantom Heslovom. Smoukhaus je producent zajedno sa Paramaunt Televizijom i "Anonymous Content". 
 
Roman iz 1961. govori o Džonu Josarianu iz ratnog vazduhoplovstva tokom Drugog svetskog rata čiji su uporni napori da izbegne borbe osujećeni birokratskim pravilom Kvaka-22, što je postao izraz za situaciju u kojoj ne može da se pobedi. 
 
Film iz 1970. zasnovan na tom romanu režirao je Majk Nikols a u glavnim ulogama su bili Alan Arkin kao Josarijan i Martin Balsam kao Katkart. 
  • Roki

    16.01.2018 12:01
    @Filmofil
    Au brale... jel te diro neko?
  • Filmofil

    15.01.2018 15:43
    Ima li nešto da nisu uništili
    Setili su se uspeha M.A.S.H. filma i serije, pa rešili da zarade.
    Naravno, uništiće i to kao i sve čega su se dohvatili od 1989-te i početka doba satanizacije filma. Obavezno im povećajte oči u postprodukciji.
    Očekujem uskoro i "Bambi - skriveno zlo"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.