VIDEO: Novi trejler za novi Tomb Raider

Junakinja video igara, čijom se ulogom početkom 2000-ih proslavila Anđelina Džoli, vraća se u martu ove godine na velika platna.
U ulozi Lare Kroft gledaćemo mladu švedsku glumicu Alisiju Vikander, koja sudeći po upravo objavljenom drugom trejleru neće izneveriti ljubitelje Tomb Ridera. 
 
Ulogu Lare Kroft Vikander je prihvatila zbog činjenice da čak i njena majka zna šta je "Tomb Rider", zahvaljujući upravo Anđelini Džoli koja je od junakinje poznate video-igre napravila takvu ikonu. Dodatni motiv za prihvatanje ove izuzetno fizički zahtevne uloge bila je mogućnost da se obožavani lik prikaže iz više uglova. 
 
"Lara ima fantastičnu kombinaciju osobina - oštra je, pametna, ranjiva i povrh svega toga - razvaljuje. Jednostavno se razlikuje od svih dosadašnjih likova koje sam tumačila. Uzbuđenje na ovom projektu pronašla sam u izazovu savladavanja takve zahtevne uloge, a vrlo je zabavno pokušavati ući u njenu glavu", izjavila je Vikander za "Veniti fer".
 
Dvadesetjednogodišnja Lara, koja radi kao kurir u Londonu, odlučuje da pronađe svoje mesto povezujući svoju budućnost s prošlošću.  Ostavlja posao i kreće u potragu za poslednjim poznatim odredištem njenog oca, neobičnim grobom na jednom ostrvu u blizini Japana.
 
Publika će u ovom ostvarenju imati priliku da vidi kako Lara preživljava pad u divlju reku, niz vodopade i u nepoznate ponore, a probleme s naoružanim neprijateljima, koji je jure kroz džunglu, rešava u trku, lukom i strelom. 
 
Novi film će se u bioskopima širom sveta pojaviti u martu ove godine.
 
  • misa avokado

    22.01.2018 20:16
    Tjum rejder (osvajač grobnica), ne tomb rider.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.