Serija "Vil i Grejs" dobija još dve sezone

Nakon što se legendarna serija "Vil i Grejs" prošle godine vratila na male ekrane i ponovo osvojila srca publike, producenti su najavili kako će se snimati još dve nove sezone serije.
Nova sezona "Vil i Grejs" započela je pred američke predsedničke izbore prošle godine kada su glavni protagonisti u desetominutnom videu pozvali javnost SAD-a da izađe na izbore. Za kratko vreme serija je ponovo postala jedna od najpopularnijih.
 
Prva sezona novog izdanja serije još se emituje, a nove dve sezone će imati po 18 epizoda.
 
"Postoji pritisak jer moramo biti dostojni originalnih likova, ali svi smo znali da ih ponovo možemo odigrati jednako dobro", rekao je Erik Mekkormak koji u seriji glumi Vila Trumana.
 
Pored Mekkormaka, glavne zvezde serije su Megan Muleli, Šon Hejz, Šeli Morison i Debra Mesing.
  • /

    21.03.2018 06:17
    @ah
    Bili su i ostali fantastični.
    Na internetu vec mozete odgledati nove epizode. Jednako su smešne kao stare.
    Zaista jedna od najboljih serija.
  • ah

    20.03.2018 16:21
    Bili su fantasticni, ne znam hoce li uspeti da ponove tu svezinu i humor sa 20 godina vise. Mozda ako daju veci akcenat na Karen i Dzeka, koji su pravi nosioci serije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.