Madona režira novi film

Madona, glumica i pevačica, koja nas je do sada "počastila" s dva rediteljska ostvarenja, još jednom će sesti u rediteljsku stolicu.
Njena prethodna dva ostvarenja, "Filth and Wisdom" i film "W.E." ne samo da nisu nikoga oduševila već su uglavnom razočarala publiku i kritičare.
 
Madonin prvi film dobio je samo 25 odsto pozitivnih ocena na stranici Rotten Tomatoes, dok je drugi dobio i manje od toga, postigavši jedva 13 procenata. Oba dela su pritom bila i finansijski jako neuspešna. Zbog toga je dosta iznenađujuće što je Madona još jednom rešila da režira film.
 
U pitanju je baletska drama "Taking Flight", koju pevačica režira za kuću MGM. To je istinita priča o Mikaeli de Prince, koja je bila ratno siroče iz Sijera Leonea. Kao četvorogodišnjakinju su je usvojili i odveli u SAD gde je postala svetski poznata balerina.
 
"Mikaelino putovanje me je duboko dotaklo i kao umetnicu i kao aktivistkinju koja razume nedaće. Sada imamo jedinstvenu priliku da pokažemo kako izgleda Sijera Leone i možemo dati Mikaeli da bude glas za svu siročad s kojom je odrasla. Počašćena sam što mogu da oživim njenu priču", rekla je Madona.
 
Pošto je ovaj put u igri velik filmski studio, koji će pomno nadgledati napredak na snimanju, sasvim je moguće da ćemo od Madone dobiti gledljiv film. 
  • Srecko

    02.04.2018 00:06
    Boginja
    Hrabro ulozen novac se uvek vraca .
  • mrva

    01.04.2018 09:07
    "Zbog toga je dosta iznenađujuće što je Madona još jednom rešila da režira film."

    pa i nije tako čudno. ambiciozni i hrabri ljudi se ne osvrću mnogo na prethodne neuspehe niti dozvoljavaju da im oni utiču na buduće odluke već se koncentrišu na budućnost i prate svoj osećaj i ciljeve. I nakon što, sasvim moguće, ovaj treći film bude uspešan onda će priča od prethodna dva neuspešna biti okrenuta u njenu korist.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.