VIDEO: Objavljen novi trejler za "Solo: A Star Wars Story"

Lucasfilm i Disney predstavili su novi trejler filma "Solo: A Star Wars Story".
Film u bioskope stiže 25. maja.
 
Ovo je drugi u nizu spin-off Star Wars filmova. Kako su najavili iz Disneyja, biće ih još mnogo.
 
Pre dve godine gledali smo "Rogue One: A Star Wars Story" koji nam je doneo priču o tome kako su pobunjenici ukrali mapu Death Stara, a u novom gledamo priču u Han Solu.
 
Film je režirao Ron Haurd. Mladog Han Sola glumi Alden Ehrenrajh, a u ostalim ulogama se pojavljuju Donald Glaver kao Lendo Kalrizijan, Vudi Harelson kao Hanov mentor, Emilia Klark, Tandi Njuton, Fibi Voler-Bridž i Jonas Sutamo kao Čubaka. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.