Prve reakcije na film "Solo: Priča Ratova zvezda" veoma pozitivne

Stigle su prve reakcije na novi film iz serijala Ratovi zvezda, "Solo: Priča Ratova zvezda", nakon premijernog prikazivanja u Americi.
U Srbiji će film biti premijerno prikazan 23. maja. 
 
Iako ima onih koji misle da je u nekim momentima moglo bolje, većini se dopada - kažu da je zabavan i epski.  Posebne pohvale dobila je Fibi Voler-Bridž, za ulogu droida L3-37. 
 
Film gledaocima otkriva ranije godine ove naučno-fantastične sage i prošlost Hana Soloa, kog je u originalnim filmovima igrao Harison Ford. U novom filmu, Alden Ehrenrajh - mladi Han Solo - preuzima kontrolu nad svemirskim brodom Milenijum falkon, i predvodi glumačku postavu u kojoj su i Donald Glover, Emilija Klark, Tandi Njuton i Vudi Harelson. 
 
U filmu - koji je režirao Ron Hauard nakon što je prvi reditelj napustio snimanje usred produkcije - Solo započinje trening za pilota i traži svemirski brod za sebe. 
 
Scenarista i producent Adam Goldberg kaže da film "ispunjava sva očekivanja". 
 
"Zabavna, napeta, emotivna i istinski epska priča o poreklu", kaže on. "Ako vam od ovog filma ne zaigra srce, treba da prestanete da gledate filmove." 
 
Peri Nemirof sa sajta Kolider je napisala da je "bilo zabavno", pohvalivši Dejvida Glovera i Fibi Voler-Bridž, ali je priznala da je očekivala "više energije i dubine" u filmu. 
 
Dopisnik Jahu Entertejnmenta Kevin Polvi je takođe pohvalio Voler-Bridž, rekavši da mu je L3 možda novi omiljeni lik. Film je opisao kao "pravi intergalatički pljačkaški film", sa Ehrenrajhom koji je "veoma impresivan u ulozi Hana." 
 
Dejvid Danijel kaže da film "pogađa gde treba, pruža pregršt akcije, letenja i borbe, a poseban je odnos Hana i Čuia". Dodaje i da je Glover "kul kao što se i očekuje", a da je gledati Fibi Voler-Bridž bilo "apsolutno zadovoljstvo". 
 
Vendi Li Zani bila je manje entuzijastična - rekavši da "ima sjajnih momenata, ali da su neki i previše očigledni".  Posebno joj se dopada "Čui/Han bromansa". 
 
Džoel Mares je opisao film kao "ludilo", dodajući da je Glover "savršen, kao i što se očekivalo". "Udara na nostalgiju, pomalo grub početak, ali nisam mogao da skinem kez sa lica tokom celog filma", rekao je on. 
 
Džaki Džing kaže da je "potpuno očarana" filmom, rekavši da je "visila na ivici stolice" tokom projekcije. 
 
Filmski bloger Džon Kampea kaže da je Solo "čista, divna avantura" i "prava letnja avantura".  "Nije najbolji film ove godine, ali spremite se za dobru zabavu", rekao je on. 
 
Reč "zabavno" upotrebio je i Majk Rajan, novinar sajta popularne kulture Uproks. "Jednom kada se Lando Donalda Glovera pojavi (koji je fantastičan) i kada dođe do zapleta pljačke Kesel Ran, postaje jako zabavno", kaže Rajan. Predviđa da će se ovo pretvoriti u Solo franšizu. "Nije baš neka tajna da je još Han Solo filmova u pripremi", kaže on. 
 
Premijera je bila u Los Anđelesu. Kao i zvezde filma, na crvenom tepihu se "pojavio" i svemirski brod Milenijum falkon.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.