VIDEO: Stiže nova animirana serija od tvoraca "Simpsonovih"

Autor serije Simpsonovi Met Grejning radi na novoj animiranoj seriji koja će se emitovati na Netflixu.
Radnja serije "Disenchantment" smeštena je u srednji vek, a prati priču o ženi zvanoj Bin koja obožava pivo. Tu su i njen prijatelj Elfo i njen lični demon Andre.
 
Likovima će glasove pozajmljivati veliki broj ljudi koji je već bio angažovan u "Simpsonovima" i "Futurami", a za sada su planirane dve sezone od po deset epizoda.
 
"'Disenchantment' je priča o životu i smrti, ljubavi i seksu, i kako se smejati u svetu punom patnje i idiota uprkos onome što vam kažu starci, čarobnjaci i druge budale", napisao je Grejning u saopštenju za "Variety".
 
Serija bi trebalo da počne sa emitovanjem do kraja 2018. godine.
 
  • Ival

    28.05.2018 02:49
    Zeljno iscekujemo, u svakom slucaju bolje je i pametnije ovo gledati nego "parove", "farmu" ,"zadrugu"...
  • Nikola

    25.05.2018 14:03
    Futurama
    Futurama je takodje bila vrhunska serija.Možda i bolja od Simsonovih. Jedva čekamo novu seriju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.