VIDEO: Prvi trejler za crtani "The Grinch"

Stigao je trejler za dugo očekivanu animiranu avanturu "The Grinch" u kojoj je mrzovoljnom zelenom liku glas posudio Benedikt Kamberbač.
"The Grinch" je animirana adaptacija klasične dečije priče "Kako je Grinč ukrao Božić" u kojoj zeleno čudovište krade sve poklone i ukrase od porodica. Međutim, u jednom trenutku shvata kako je svojim nedelima uništio božićni duh.
 
Američka kompanija Illumination Entertainment objavila je informacije kako će Benedikt Kamberbač posuditi glas Grinču.
 
"Bili smo odlučni da napravimo izbor koji ne samo da bi odredio ovu verziju Grinča, već je najbitnije bilo pronaći glas koji može izraziti humorističnu zlobu i istovremeno uteloviti ranjivost", rekao je direktor Illuminationa Kris Meledandri.
 
Knjiga o Grinču objavljena je davne 1957. godine, a napisao ju je Dr Sus, pravog imena Teodor Gajzel. 
 
Animirani film "The Grinch" režirali su zajedno Jarou Čejni i Skot Mojzer, dok je scenario prema Susovoj knjizi napisao Majkl Lesjer.
 
Premijera filma biće 9. novembra ove godine u američkim bioskopima. "The Grinch" nekoliko dana posle stiže i u ostale delove sveta.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.