Novog Džejmsa Bonda mogao bi da igra tamnoputi glumac

Čuveni agent 007 još jednom će biti Danijel Krejg, a u narednom filmu, prema najavama, mogao bi da ga nasledi glumac Idris Elba.
Producentkinja čuvenog filma o agentu 007 Barbara Brokoli rekla je da je otvorena za promene, kada je reč o glavnom glumcu. 
 
"Dejli star" dodaje da je producentkinja Brokoli razgovarala sa rediteljem Antoanom Fukvom o tome da uloga bude poverena glumcu koji nije "beo". Navodi se i da je ona navodno reditelju rekla "da je vreme da osoba tamnije puti dobije ulogu". Ona je dodala da bi uloga uskoro mogla da bude poverena nekom iz etničke manjine. 
 
"Idris bi to mogao učiniti ako je u formi", otkrila je ona. "Potreban nam je momak koji je fizički jak. Idris to jeste", dodala je. 
 
Elba je zbunjen zbog glasina i insistirao je na tome da prvo producenti treba da mu se obrate, te da će sve zavisiti od volje ljudi. Međutim, već se čuje da mu uloga nije poverena zato što je pravi glumac za nju, već zato što je crn. 
 
Idris Elba je britanski glumac, muzičar i di-džej. Glumio je u serijama "Doušnici", "Luter" i filmovima "Američki gangster", "Prometej", "Bitka za Pacifik"...
  • pera

    21.08.2018 09:23
    ..
    @vslv
    Jesi citao Silmarilion? Eeeee..
  • vslv

    14.08.2018 14:51
    @Dragan
    A gde piše da Gandalf nije Japanac a hobiti crni? Isto se pitam i za knjige o Bondu ali ne smem da tvrdim jer nisam čitao... ali za ovo me konkretno zanima gde ste vi pročitali da su Gandalf i Hobiti evropeidi?
  • Marko

    14.08.2018 14:21
    Šta znam.... Teško mi da zamislim to jer su svi do sada bili belci ali kontam da bi moglo da ispadne dobro ako odaberu pravog glumca. I nemojte da se palite, ipak je to samo fiktivni lik....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.