Skarlet Johanson najplaćenija glumica

Uloga Marvelove superjunakinje Crne udovice, glumicu Skarlet Johanson je ove godine lansirala na vrh Forbsove liste najbolje plaćenih glumica.
Uloga u čak pet Marvelovih adaptacija stripa, za Johanson je bez sumnje bila ključna na putu do pozicije najplaćenije glumice sveta. Ona je od 1. juna 2017. do 1. juna 2018. godine zaradila 40,5 miliona dolara, čime je njena zarada, u odnosu na proteklu sezonu, učetvorostručena. 
 
Zahvaljujući zaradi od 28 miliona dolara, iza nje je Anđelina Džoli (43), uglavnom zbog isplate za ulogu u filmu "Grdana 2", koji bi trebalo da stigne u bioskope 2020. godine.
 
Sa liste deset najbolje plaćenih, a istovremeno sa trona najbolje plaćene u prošloj sezoni, ove je godine pala oskarovka Ema Stoun. 
 
Na trećem mestu je Dženifer Aniston (49), koja još uvek profitira od uloge u "Prijateljima", sa 19,5 miliona dolara zarade, a na četvrtom je Dženifer Lorens (28), sa 18 miliona dolara prihoda, što je za šest miliona manje nego prethodne godine. 
 
Na petom mestu je Riz Viterspun (42), sa zarađenih 16,5 miliona dolara, a nakon nje su po zaradi Mila Kunis, Kejt Blančet, Melisa Mekarti i Gal Gadot. 
 
Forbsova lista najbolje plaćenih glumaca za 2018. godinu biće objavljena naredne nedelje. Prošle godine je to bio Mark Volberg, sa čak 68 miliona dolara. Iz Forbsa kažu da zbog manjka ženskih uloga, glumice imaju manje šanse da zarade veće sume novca i dodaju da su ove godine samo dve premašile zaradu od 20 miliona dolara, u odnosu na tri u 2017. i četiri u 2016. godini.
  • Zoran

    20.08.2018 11:13
    Obozavam je .
  • za saku rize

    19.08.2018 20:37
    Stvarno su klikbejtovi. Samo profit a info...nula. Skarlet je bomba.
  • Nekad svetionik

    19.08.2018 19:28
    danas radioaktivni mulj
    Marinko, napiši slobodno: B92 (tj. ona trula razvalina što je ostala i krije se iza tog nekada cenjenog imena) je tabloidno clickbait copy-paste propagandno huškačko flejmersko smeće od sajta i uvreda za i novinarstvo i za čitaoce. Mislim da ni jedan drugi portal (uključujući i Informer i Alo i sl.) ne primenjuje toliko besomučno klikbejtovanje i masovno botovanje uz kursadžijsko amatersko poluprevođenje i kasapljenje ionako diskutabilnih članaka. Bar 80% komentara čine botovi/trolovi - naprdni, natisti, rusofiličari, i posebno interesantne, horde hrvatskih promotera turističkih lepota ljepe njihove i usputnog pljuvanja po Srbiji. I ja sam godinama po inerciji kod njih čitao vesti ali brate, što je mnogo, mnogo je. Hvala 021 što su potpuno suprotni od gorepomenutog đubreta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.