VIDEO: Producent "Simpsonovih" ukazao na grešku u jednoj epizodi

Izvršni producent "Simpsonovih" uočio je grešku u jednoj epizodi ove animirane serije.
Met Selman podelio je na internetu scenu iz 13. epizode šeste sezone nazvane "Sa Megi ih je troje", u kojoj trudna Mardž saopštava Homeru kako će dobiti još jedno dete. Iza nje, međutim, vidi se uramljena slika još nerođene Megi na zidu dnevne sobe Simpsonovih.
 
Njegov tvit je već sakupio više od 80.000 komentara ljubitelja serije. Jedni su se osvrnuli na "Povratak u budućnost", dok su drugi naveli da je na slici Lisa Simpson kao beba.
 
"Ups", prokomentarisala je Jardli Smit, koja daje glas Lisi Simpson, dok se producent serije Al Džin našalio:"Nadam se da si srećan jer smo upravo otpustili 17 ljudi zbog ove greške".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.