Popularne serije i glumci koji su ostali bez Emija

Dodela Emi nagrada pokrenula je temu o onima koji su zaslužili tu nagradu, ali im je u prošlosti uvek izmicala iz ruku.
Veliki broj glumaca koji su ostavili jak utisak na publiku nominovani su i po nekoliko puta, ali do nagrade nisu došli.
 
Uloga Samante u seriji "Seks i grad" donela je veliku popularnost Kim Katral. Ona je pet puta nominovana, ali nikada nije dobila nagradu. Serija je jedini put nagrađena 2004. godine kada su Sara Džesika Parker i Sintija Nikson nagrađene kao najbolja glumica i najbolja sporedna glumica.
 
Hju Lori poznat je po svojoj sjajnoj ulozi u seriji "Haus" i nominovan je šest puta, ali nije nagrađivan, kao ni Stiv Karel koji je u ulozi Majkla Skota briljirao u seriji "Office".
 
U Sajnfeldu, u fikcijskoj verziji samog sebe, Džeri Sajnfeld je takođe privukao pažnju i izazvao simpatije, ali nije dobio nagradu iako je pet puta nominovan.
 
Sa druge strane, veliki broj serija nikada nije nominovan za nagradu iako su ostavile jak utisak.
 
"Freaks and Geeks" održali su se samo jednu sezonu, ali o ovoj seriji pričalo se kao o jednoj od boljih na televiziji. Uprkos tematici predgrađa Amerike i poznatoj ekipi, serija nije dobila nijednu nominaciju.
 
Verovatno najdrastičniji primer je "Wire". To je bio jedan od najgledanijih programa na HBO-u, međutim nagrada nije bilo.
 
Kultna komedija "Party down" ili realistične zatvorske priče serije "Oz" takođe se smatraju oštećenim.
 
Ipak, dokle god se budu dodeljivale takve nagrade, biće oprečnih mišljenja o tome ko je nagradu više zaslužio, a ovu listu mogao bi da proširi svako u skladu sa svojim ukusom.
  • Ljubica

    20.09.2018 12:19
    Michael Scott
    Stiv Karel kao Majkl Skot je neprevazidjen!!! Ne mogu da verujem da nije uzeo bas nijednog Emija! :(
  • lilly

    20.09.2018 11:00
    Stiv Karel je apsolutno zaslužio nagradu.
  • pera

    20.09.2018 10:49
    ..
    Dec vat ši sed

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.