Mel Gibson snima rimejk vesterna "Divlja horda"

Mel Gibson snima novi film, a ovog puta želi da napravi rimejk vesterna iz 1969. godine "Divlja horda" (The Wild bunch).
"Deadline" javlja da će Gibson biti koscenarista, producent i reditelj filma, ali da se ne zna da li će postići i da glumi u njemu. 
 
Gibsonu je ovo samo jedan od projekata na kojima trenutno radi, pored priprema za snimanje filma "Destroyer", koji će ispričati priču o USS Laffeu, brodu koji se odbranio od 22 napada kamikaza tokom Drugog svetskog rata. Snimanje ovog filma trebalo bi da počne na proleće. 
 
Gibson bi takođe mogao da se nađe u glavnoj ulozi u filmu "Čovek vredan šest milijardi dolara", pored Marka Volberga, mada ova vest još uvek nije potvrđena. 
 
Originalni film "Divlja horda" okupio je ostarele bandite Divljeg Zapada, u nameri da odrade još jednu, poslednju pljačku, pre nego što će otići u zasluženu penziju. Glumačku postavu činili su Vilijam Holden, Ernest Borgnin, Robert Rajan, Edmond O'Brajan, Varen Oats, Džejms Sančez i Ben Džonson.
  • Uzgonska sila

    01.10.2018 12:33
    Mel Gibson alias gospođa Tramp.
  • @Oktopod

    29.09.2018 11:56
    Nema ni Smoki nikakve veze sa Zeljkom Samardzicem, Vi mislite na Ljubisu. Pera se nasalio na racun toga sto obojica furaju belu bradicu.
  • Oktopod

    26.09.2018 14:18
    @pera
    Nema on nikakve veze sa Smokijem koji je prevario gomilu svojih saradnika i ulizivao se vlasti... Inace je lik!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.