VIDEO: Objavljen trejler za seriju "Good Omens" po knjizi Terija Pračeta i Nila Gejmena

Serija "Good Omens" (Dobra predskazanja) je adaptacija knjige Terija Pračeta i Nila Gejmena, napisane 1990. godine.
Ova komedija imaće šest epizoda i pratiće nekoliko priča paralelno. Od rađanja Sataninog sina do međusobnih razmirica četiri jahača Apokalipse. 
 
Glavne uloge u ovoj seriji tumače Dejvid Tenant, Majkl Šin, Jon Hem, a glume još Ilan Galkof, Sem Tejlor Bak, Sajmon Merels i mnogi drugi. 
 
Nil Gejmen već godinama oduševljava publiku, a njegova serija "Lucifer" doživela je ogroman uspeh. Teri Pračet, koji je preminuo 2015. dodine, zadužio je Gejmena da snimi seriju "Good Omens".
 
Premijera serije očekuje se 2019. godine.
 
  • Nije više smešno

    17.10.2018 11:32
    Ništa bez satanizma
    Generalno, satana i donji svet je sada najpopularnija tema u svetu i na svim javnim i kablovskim kanalima. Pogleddajte samo naslove filmova i serija, ne morati i sadržaj.

    Videćemo šta će to doneti ljudskom rodu, mada ja znam.
    Neće vam se svideti.

    Samo, takođe nemojte zaboraviti ko je vlasnik Holivuda, i uopšte većine svetksih medija.
    I da li je sve ovo slučajno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.