VIDEO: Natali Portman u ulozi pop ikone u muzičkoj drami "Vox Lux"

Stigao je prvi trejler za muzičku dramu "Vox Lux" u kojem oskarovka Natali Portman glumi pop ikonu.
Rediteljsko ostvarenje Grejdija Korbeta premijerno je prikazano na Filmskom festivalu u Veneciji gde je prikupilo brojne simpatije publike. Drama u decembru kreće u svetsku distribuciju.
 
Radnja filma vrti se oko 31-godišnje Selest koja se muči s karijerom ispunjenom skandalima. Ona je preživela traumu u detinjstvu kada se dogodila pucnjava u njenoj školi. Nakon što je pevala na komemoraciji žrtvama pucnjave, postala je svetski popularna i njena karijera se rađa iz toga.
 
Film sadrži pesme koje je napisala Sia i muziku Skota Vokera. 
 
Brojni filmski kritičari tvrde kako je Portman u "Vox Lux" odigrala najbolji performans u karijeri do sada. 
 
Pored Portman, glumačku ekipu "Vox Lux" čine Džad Lo, Kristofer Abot, Vilijem Defo, Dženifer Ili, Stejsi Martin i mnogi drugi.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.