Pi Didi, Lil Kim i Fejt Evans na letnjoj turneji

Američki reper Didi, ranije poznat kao Paf Dedi, imaće zajedničku turneju tokom leta s drugim hip hop izvođačima, među kojima su Lil Kim, Mase i Fejt Evans, u organizaciji njegove izdavačke kuće Bed boj rekords (Bad Boy Records).

Turneja će početi 25. avgusta u Kolambusu, u američkoj saveznoj državi Ohajo, a nastupiće i Mario Vajnans i Frenč Montana.

Kako je navedeno, tokom turneje pod nazivom "Bad Boy Family Reunion" biće održano 25 koncerata u Severnoj Americi, a poslednji će biti 8. oktobra u kalifornijskom gradu Ouklend.

Poznat po burnom životu, Didi je tek drugi reper koji je dobio zvezdu u Holivudu, posle pevačice Kvin Latife (Queen Latifah) 2006.

Didi, čije je pravo ime Šon Kombs, rodjen je 1969. godine u njujorškoj četvrti Harlem, a 1990-ih godina je postao rep mogul i multimilioner, pre svega posvećen muzičkoj produkciji, ali i modnim kućama.

Kombs se oprobao i na Brodveju, a glumio je i u filmu "Bal čudovišta", za koji je Hale Beri 2002. dobila Oskara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika