Sedam nedelja pre Egzita, 70% kapaciteta tvrđave popunjeno

Do Egzit festivala ostalo je nepunih sedam nedelja, a već je popunjeno 70% kapaciteta festivala koji će se održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Prodato je preko 30.000 ulaznica, što predstavlja novi rekord za ovaj period godine. U petak u podne, počela je prodaja i jednodnevnih ulaznica, a redovi ispred centralnih blagajni prodajne mreže Gigs Tix bili su formirani nekoliko sati pre otvaranja blagajni. Rasprodate su i dodatne količine ulaznica po poklon ceni, pa se sada jednodnevne ulaznice mogu naći po novoj promo ceni od 2.490 i 2.990 dinara, što predstavlja popust od 35% u odnosu na krajnje cene.

 Nastupe su već potvrdili David Guetta, Ellie Goulding, The Prodigy, Skrillex, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, The Vaccines, Richie Hawtin, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Cock Sparrer, Paradise Lost, Andy C, Rebolledo, Zadig, kultni evropski klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.
 
I popularna akcija "4+1“ takođe beleži porast u odnosu na prošle godine. Društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za ceo Exit, Sea Dance ili celu Exit Avanturu, petu dobiće na poklon. Ulaznice za Exit po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara za Sea Dance, te samo 6.990 dinara za celu Exit Avanturu, prodaju se u knjižarama Vulkan, lancu prodavnica Corner Shop, kao i na još preko 150 blagajni širom Srbije i regiona, ali i celog sveta putem onlajn kupovine na sajtu www.gigstix.com.

Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu. Turistički aranžmani dostupni su i na rate, a više informacija o ovome možete dobiti putem mejla info@exittrip.org.

Teme

EXIT
  • Podbarac

    24.05.2016 23:58
    Istina o prvom EXIT-u
    @Dule
    Nisu oni počeli od "malog festivala": Pomogao ih je i pare dao Mlađan Dinkić na ime zasluga za "EXIT 0", koji je kao organizovan ispred Studentske unije u leto pred 5. oktobar. Kažem "kao" jer su viđeniji članovi unije bili u "izbeglištvu" zbog raznih optužbi, a pre svega oko ubistva Boška Peroševića.
    Elem, organizatori "EXIT 0" (sadašnji vlasnici) ispred Filozofskog fakulteta, dobili su i neke pare putem Fonda da pripreme studente za izbore i podrže Otpor.
    Ali na kraju nije bilo ni O od Otpora na "EXIT O" - npr. pokojna Sonja Savić je htela da razvije zastavu Otpora na kraju performansa, pa su joj zabranili na probi "jer kao provocira zabranu", pa je i ona prevarena pristala...
    Kao pretila im je DB, pa su "uplašeni za život" organizatori EXIT zabranili svako pominjanje Otpora - pare Fondu naravno nisu vratili...
    Zanimljivo, kadrovi tadašnje DB, a simpatizeri DOS-a, tvrde da im nikad nije prećeno, ali i da su organizatori "EXIT"-a tada dobili neke pare od JUL-a, što im je bilo čudno?
    E sad zašto je onda DOS i Mlađan Dinkić sponzorisao "EXIT 1"?
    Pa nisu navodno znali za te pare od JUL-a!
    A kad su saznali, bilo je i kasno, em bruka, a obaška već utrčali i neki domaći i beogradski politićari "u pomoć" sa državnim parama, koje su završavaju ko zna gde...
    Ako im je već tako prošao "EXIT 1", otkud onda i dalje "EXIT 2" pa do sada?
    Da ponovim:
    "...obaška utrčali i neki domaći i beogradski politićari "u pomoć" sa državnim parama, koje završavaju ko zna gde..."
  • Dule

    24.05.2016 21:22
    @Podbarac
    Pa organizuj majstore, sta cekas? I oni su krenuli od malog festivala, mozes i ti.
  • Podbarac

    24.05.2016 15:26
    Za EXIT treba neka ledina...
    Da je imalo pameti na Tvrđavi bi bila pozorišta, izložbe, klasika i jazz, a ove belosvetske na njivu ili neku ledinu pa da tamo obaška nađubre i bude neke koristi od njih, umesto da đubre zidine spomenika kulture i novosadke pasaže. Tolko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.