Pol Sajmon završava karijeru posle 60 godina

Nakon skoro šest decenija uspešne karijere Pol Sajmon je najavio svoje povlačenje iz sveta muzike.
U intervjuu koji je dao za "The New York Times", 74-godišnji muzičar kaže da se "približava kraju" karijere koju je započeo kao tinejdžer sa Artom Garfunkelom. Tom prilikom je poručio da ga šoubiznis više ne zanima, te da je muziciranje izgubilo draž, zbog čega želi da "istraži druge lepote života".
 
Sajmon se već nekoliko meseci nalazi na američkoj turneji u okviru koje promoviše novi album "Stranger to Stranger", koji je dobio odlične ocene kritike. Sprema se i za evropsku turneju na jesen, nakon čega će, kako kaže, da putuje gde ga vetar nosi.
 
"Videću šta će se dešavati i prepustiću se. Želim da vidim ko sam. Da li me kao osobu definiše ono čim sam se bavio. Ako je odgovor potvrdan, morate iznova da stvarate", poručuje Sajmon.
 
Tokom svoje karijere osvojio je nekoliko Gremi nagrada, a zajedno sa Garfunkelom je uvršten u Rokenrol kuću slavnih. Tokom šezdesetih su bili među najpopularnijim izvođačima, a svetsku slavu su stekli hitom "Sound of Silence". 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika