"Die Antwoord" se gase 2017. godine?

Posle veoma plodne godine i objavljivanja kompilacije "Suck on This" u maju i nedavno singla sa novog albuma, "Mount Ninja and Da Nice Time Kid", pa i nove pesme "Fat Faded Fuck Face", lider grupe "Die Antwoord", Nindža, šokirao je obožavaoce izjavom o gašenju grupe naredne godine.

U intervjuu za kanadski muzički magazin Eksklejm, Nindža je potvrdio kako će se južnoafrički rep-rejv trio raspasti 2017, kako je i najavljeno ranije, nakon pet albuma.

Poslednji album će objaviti u septembru naredne godine, izjavio je Nindža. "'Die Antwoord' umire toga dana. Sve je gotovo. Osećam se prelepo zbog toga. Ne bojim se kraja. Ja sam Nindža. Ne bojim se smrti".

Oproštaj planiraju uz izložbu u Muzeju savremene afričke umetnosti u Kejptaunu, koju će realizovati u saradnji sa Rodžerom Bolenom.

Izložbu će pratiti i njihov film Južnoafrički nindža – gangsterska priča u kojoj ima i afričkih nindža.

"Sve je čista fikcija, ali čvrsta i sirova, sve će imati neke paralele sa našim životima", objasnio je Nindža za Eksklejm.
 

  • aaa

    13.09.2016 10:39
    aaaa
    ma neeeeee, u pravu si!

    muzika je nasa Dara Bubamara koja ce eto biti i u nekom ziriju nekih pinkovih zvezda. zapamti njenu izjavu od pre neki dan, ma potpuno je u pravu....ovo sam morao kopipejst

    “Ne dotiču me komentari nebitnih ljudi da sam nedovoljno muzički obrazovana za ovaj šou program. Neka dovedu ove što znaju а-mol, c-mol, a nisu pritom nikada nastupili ni pred 100 ljudi. "
  • Nikad čuo

    11.09.2016 13:00
    do sada
    sada sam malo kliktao po youtube-u. ekstremno velika šteta, nije, što se raspadaju. kakav nonsens. ovo neko zove muzikom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika