Goblini se vraćaju u KST: Veliki koncert i snimanje spota 25. septembra

Kultna pank grupa Goblini, nastupiće u Klubu studenata tehnike u Beogradu, u nedelju 25. septembra.

Ovo će biti prvi koncert u bašti KST-a posle pet godina, a ujedno i jedini "dugometražni" koncert Goblina u Beogradu ove godine. Takođe, svirka će biti i proslava 20 godina albuma "U Magnovenju", kao i 21 godina od njihovog prvog albuma uživo, snimljenog na istom mestu gde će nastupati – "Live in KST".

Koncert će se razlikovati od uobičajnih nastupa grupe i po tome što će Goblini izvesti jedan poseban blok pesama sa obradama stranih pank grupa, a u planu je i snimanje zvaničnog spota za pesmu "Marjane, Marjane", koja je nedavno objavljena za kompilaciju "Za tebe – a tribute to KUD Idijoti".

Gosti na koncertu biće bendovi D ZOO i Ludak u razvoju.

Karte se mogu naći od srede do subote, od 23 do 3h na blagajni KST-a, kao i u Felix Shopu u TC Sremska od 12-20h. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika