Backstreet boys ponovo nastupaju

Američki bend Backstreet boys, miljenici tinejdžerki s kraja prošlog veka, najavio je seriju koncerata u Laso Vegasu na kojima će izvoditi svoje najveće hitove.

Bend je na svom sajtu najavio da će u Las Vegasu izvesti šou "Backstreet Boys: Larger Than Life", koji počinje 1. marta 2017. u AXIS-u u Planet Hollywoodu, a trajaće najmanje do jula iste godine.

"Nazvaćemo šou "Larger Than Life" i izabrali smo tu temu jer ćemo razvaliti njome", rekao je Kevin Ričardson.

"Uzbuđeni smo što ćemo sva skupljena iskustva sa našim hitovima na turnejama doneti u Vegas, kako bi to postalo nešto što nikada nećete zaboraviti", dodao je Nik Karter.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".