VIDEO: Leonard Koen objavio novi album "You Want It Darker"

Kanadski muzičar Leonard Koen objavio je mesec dana nakon svog 82. rođendana, svoj 14. studijski album "You Want It Darker".

Nakon mesec dana od objavljivanja prvog singla sa "You Want It Darker", Koen je objavio i ostalih osam pesama sa novog albuma. Poznati kritičari su objavljivanje ovog albuma proglasili praznikom za sve slušaoce, s obzirom na to da je poznati kantautor nedavno izjavio da je spreman da umre.

"Čini se da ima dosta energije, pa se nadam da je konačni efekat jedno osnaživanje, a ne davljenje", rekao je Koen o "You Want It Darker".

Pesme sa albuma su držane u tajnosti, a jedino je bio poznat samo tekst za pesmu "Steer You Way" koja je objavljena u magazinu "Njujorker".

"Ono što je zaista neverovatno u vezi sa Koenom nije to da on i dalje snima albume, već da su oni još bogatiji i dublji", navodi se u recenziji britanskog Telegrafa.

Lista pesama:

-You Want It Darker
-Steer Your Way
- Leaving the Table
- If I Didn't Have Your Love
- It Seemed the Better Way
- Travelling Light
- On the Level
- String Reprise/ Treaty
- Treaty 

  • Marko_N

    22.10.2016 20:15
    Ako je neki pevač zaslužio Nobela to je Koen, bolje da su ga njemu dodelili, a ne arogantnom Dilanu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika