Na Madoninom nastupu sakupljeno sedam miliona dolara za Malavi

Američka pevačica Madona nastupila je na događaju u Majamiju, na kojem je prodajom njenih ličnih stvari sakupljeno više od sedam miliona dolara za pomoć afričkoj državi Malavi.
Sakupljeno je više od sedam i po miliona dolara za pomoć Malaviju, a samo set od tri fotografije sa pevačicinog venčanja prodat je za 230.000 dolara.
 
Događaju su prisustvovale i druge slavne ličnosti među kojima i Leonardo Dikaprio, Kris Rok, Dejv Čapel i Kortni Lav, a humanitarna aukcija bila je jedan od mnogih događaja organizovanih u sklopu Sajma "Art base".
 
Slika Damijena Hersta koja se dugo nalazila u Dikaprijevoj kući u Palm Springsu prodata je za 140.000 dolara, a reprodukcija dela Trejsija Emina iz Madonine lične umetničke kolekcije za 550.000 dolara.
 
Kraljica popa je tokom sinoćnjeg nastupa kritikovala novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa izjavom da se zbog njega "stidi što je Amerikanka" i poljubila koleginicu Arijanu Grande.
 
Madonina fondacija "Rejzing Malavi" osnovana je 2006. godine i sakuplja sredstva za smeštaj, hranu, obrazovanje i lečenje siročadi u toj zemlji koja je jedna od najsiromašnijih u Africi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika