Gansi najavili koncerte po evropskim gradovima

Grupa "Gans en rouzes" najavila je da kreće na turneju u okviru koje će svirati u Evropi posle 23 godine.
Bend će prvo svirati u januaru u Japanu, posle čega ide na Novi Zeland, Australiju, Singapur i Ujedinjene Arapske emirate, a u Evropi turneju počinju 27. maja nastupom u Dablinu.
 
Gansi će pored toga svirati u Parizu, Stokholmu, Madridu, Cirihu, Minhenu, Kopenhagenu i Pragu, dok će Srbiji najbliži koncert biti u Beču 10. jula.
 
Frontmen Aksel Rouz, gitarista Sleš i basista Daf Mekegen objavili su povratak u aprilu ove godine nastupima u Las Vegasu na kojima je Rouz morao da peva sedeći zbog preloma stopala. Bend je ove godine održao turneju u Severnoj i Južnoj Americi, dok je Rouz svirao par koncerata s bendom "AC/DC" čiji je frontmen Brajan Džonson morao da napusti turneju zbog problema sa sluhom.
  • Vojvosadjan

    06.12.2016 14:50
    @Voldi
    Drz' se Dugmeta, to je i dalje to!
  • novosadjanka

    06.12.2016 14:47
    Bili su 2 puta
    u Areni i na Exitu....... :)
  • Voldi

    06.12.2016 12:44
    Nije to više to. Prošlo je previše vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika