Elton Džon organizuje takmičenje: pravljenje spotova za njegove stare hitove

Britanski muzičar Elton Džon izjavio je da će pružiti priliku režiserima da naprave video spotove za njegove hitove iz 1970-ih godina koji su objavljeni pre nego što su muzički video klipovi bili popularni.
Elton Džon je povodom obeležavanja 50. godišnjice saradnje sa kompozitorom Bernijem Taupinom rekao da će na Jutjubu pokrenuti takmičenje za autore koji bi napravili video spotove za pesme "Rocket Man", "Tiny Dancer" i "Bennie and the Jets".
 
Kako je saopšteno, takmičenje pod nazivom "Elton John: The Cut" trajaće od 9. do 23. januara 2017. godine, a autori ne mogu biti mlađi od 16 godina.
 
Članovi žirija, među kojima će biti Džon i Taupin, odabraće tri pobednika, a premijere muzičkih spotova biće prikazane narednog leta.
 
Pobednici će takođe dobiti novčanu nagradu od Jutjuba u iznosu od 10.000 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".