Ove albume i koncerte očekujte 2017. godine

Nekoliko poznatih rok, pop, hip hop i elektro bendova i muzičara najavilo je ove godine nove albume i koncerte.
Irski rok bend U2 će tri godine posle albuma "Songs of Innocence" izdati novi, "Songs of Experience" - u drugoj polovini godine.
 
Gitarista Edž izjavio je da će tekstovi pesama na novom albumu biti jači nego sa albuma "War" koji se smatra jednim od najznačajnijih albuma na početku karijere, a ove godine će biti obeleženo 30 godina od albuma "Joshua Tree" koji predstavlja prekretnicu u karijeri benda.
 
Pop bend Depeche Mode na proleće će izdati album "Spirit", posle čega kreće na evropsku turneju koja će početi 5. maja u Stokholmu, potom se nastavlja u Parizu, Londonu i Berlinu.
 
Na evropskim koncertnim halama ove godine se očekuju "Gans en rouzis" i "Kodlplej".
 
Brus Springstin (67) u odličnoj formi će držati koncerte i snimiti novi studijski album.
 
Nove albume su najavili i Džej Zi, Bjork i Selin Dion.
 
Bivši član kultnog "Pink fojda" Rodžer Voters će održati solo koncert sa adaptiranim albumom "Wall" koji je opisao "kao put na letećem ćilimu, obojen strepnjom".
 
Još jedna ikona 70-ih, Debi Hari i njen bend "Blondi" će izdati album, a očekuju se albumi alternativaca Jesus and Mary Chain - "Damage and Joy" u martu i Grandaddy sa "Last Place" početkom proleća.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".