Koen i Bouvi poshumno nominovani za Brit nagrade

Dejvid Bouvi, Skepta i Kreg Dejvid kandidati su za neke od najvećih britanskih muzičkih nagrada Brit za 2017. godinu.
Bouvi je posthumno nominovan za najboljeg britanskog umetnika i najbolji album "Blackstar" koji je objavio dva dana pre smrti, preneo je Bi-Bi-Si.
 
Za najboljeg umetnika nominovani su i Kreg Dejvid, Kano, Majkl Kivanuka i Skepta koji je u trci i u kategorijama proboj i album godine.
 
U tri kategorije nominovan je i ženski bend Litl Miks, uključujući za najbolju grupu i singl za pesmu "Shout Out To My Ex".
 
Najbolja umetnica biće izabrana između Anoni, Eli Gulding, Emili Sande, Liane la Havas i Nao.
 
U kategoriji najbolji međunarodni umetnik posthumno je nominovan Leonard Koen, a za najbolju međunarodnu umetnicu nominovane su, između ostalog, Bijonse, Rijana i Sia.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".