VIDEO: Objavljena prva pesma sa novog albuma grupe Blondie

Američka grupa Blondie 5. maja izdaje jedanaesti studijski album pod nazivom "Pollinator", ostvaren u saradnji s brojnim eklektičnim muzičarima, među kojima su Sia i Nik Valensi iz grupe The Strokes.
Članovi grupe Debi Hari, Kris Stajn, Klem Burk, Met Kac Boen, Li Foks i Tomi Kesler na albumu će ugostiti Charli XCX, Deva Hajnsa, Dejva Siteka i Džonija Mara, a u nekim pesmama nastupaju Lori Anderson i Džoan Džet.
 
"U snimljenim materijalima učestvovali su svi, osećamo se međusobno povezanima. Ovo je svetkovina recikliranja", rekla je Debi Hari o svojim saradnicima.
 
Članovi grupe kažu da novi studijski album, koji stiže 40 godina nakon debija grupe, njihovim fanovima donosi moderniji pristup klasičnom, 'vintage' zvuku jedne od najuticajnijih američkih grupa. Album je sniman u trenutno zatvorenom njujorškom studiju "The Magic Shop", u kojem je svoja poslednja dva albuma dovršio i Dejvid Bouvi. 
 
Prvenac grupe Blondie izašao je 1976, a "Pollinatoru" je 2014. prethodio album "Ghosts of Download".
 
Na internetu je objavljena i prva pesma sa novog albuma - "Fun".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika