VIDEO: Gorillaz objavili četiri nove pesme i najavili album

Poznati sastav Gorillaz najavili su svoj novi studijski album nakon šest godina spekulacija.
Uzbudljiva najava albuma dolazi uz četiri nove pesme: "Ascension", "We Got The Power", "Andromeda" i "Saturnz Barz".
 
Dugoočekivani album grupe Gorrilaz konačno će 28. aprila biti objavljen. "Humanz" je zvanični nastavak studijskog albuma "The Fall" iz 2011. godine. 
 
 
Uz četiri nova singla sa novog albuma, Gorillaz su objavili i novi snimak u kojem animirana družina istražuje jezivu kuću.
 
Na albumu "Humanz" sarađivali su sa velikim brojem muzičara, a imena koja se spominju su Deni Braun, De La Soul, Popken, Gejs Džouns, Kelela, Entonih Hamilton, Zibra Kac i drugi. 
 
 
Očekuje se da će ovaj album ponuditi širok spektar zvukova i nezaboravno iskustvo.
 
Prvi nastup nakon šest godina Gorillaz će imati na festivalu Demon Dayz koji će se održati 10. juna u Velikoj Britaniji.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".