VIDEO: Jamiroquai objavio novi album "Automaton"

Britanski bend Džamirokvaj objavio je osmi studijski album "Automaton", prvi nakon sedmogodišnje pauze, ali i album kojim obeležava 25 godina postojanja.
Nakon objavljivanja naslovne numere albuma kao singla, a potom još jednog singla "Cloud 9", mnogi kritičari novi album već zovu najboljim Džamirokvaj albumom do sada. "Automaton" je, po rečima pevača benda Džeja Keja, kompletan album, celina na kojoj nijedna pesma ne služi kako bi se samo popunio prostor na izdanju. 
 
Ovim albumom su hteli da naprave celinu koja će ostvariti balans između onoga što članovi benda vole sa onim zbog čega ih njihovi fanovi prate i vole već više od dve decenije. 
 
Inspiraciju za album našli su u činjenici da je primena veštačke inteligencije u porastu i da ljudi počinju da zaboravljaju da uživaju u jednostavnim stvarima i u iskrenim međuljudskim odnosima. 
 
Sve pesme su napisali i producirali Kej i klavijaturista Met Džonson.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika