Anton: Brejkersi su stare kosti koje se ne lome tako lako

Gitarista Partibrejkersa Nebojša Antonijević Anton demantovao da se taj legendarni rokenrol bend raspada.
Anton: Brejkersi su stare kosti koje se ne lome tako lako
Foto: 021
Anton ističe da su mu u naslovu intervjua "napakovane reči koje nikada nije izgovorio".
 
"Povodom teksta objavljenog u Blicu naslovljenog sa 'Kraj Partibrejkersa': Dragi prijatelji, pročitajte intervju! U naslovu su mi napakovane reči koje nikada nisam izgovorio. Cela moja priča govori upravo suprotno. Hvala na brizi, ali ne brinite: Brejkersi su stare kosti koje se ne lome tako lako! Vidimo se! Pozdrav od Brejkersa! Anton”, navodi se u poruci objavljenoj danas popodne na zvaničnoj Fejsbuk stranici Partibrejkersa.
 
Podsetimo, Blic je u svom kulturnom dodatku "Pop&Kultura" pod naslovom "Kraj Partibrejkersa", objavio da posle 35 godina uspešne karijere u Partibrejkersima, pevač Zoran Kostić Cane već uveliko radi sa bendom Škrtice, a da je gitarista Nebojša Antonijević Anton, druga osovina grupe, nedavno oformio svoj bend sa dva preostala člana Brejkersa.
 
"Cane i ja smo radili zajedno i apsolutno je bilo nebitno ko je šta napisao. Pa zato smo bend! Čim krene deljenje na titule, čim krene ego da se naduvava... To je bolest ovog sveta u ovom trenutku", rekao je Anton u razgovoru za Blic.
 
Kaže i da se sa Canetom međusobno podržava. "Svašta je bilo između nas i to je dobro da čovek skapira da se nikad ne veže za jednu stvar. 'Brejkersi' su velika stvar mog života, zaista. Ali ako se samo za to vežeš, onda si opet promašio", naveo je Anton. Na pitanje kako će se zvati nova grupa i album na kojem trenutno radi, Anton je rekao da će ime benda ići uz njegovo ime, jer je to njegov prvi album. “Biće nešto. Stalno se zezamo, zovem ih 'Teški hipici', svi smo se zabradili i svi smo fantastično raspoloženi", dodao je.
 
Na albumu će biti devet pesama koje će otpevati upravo Anton.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika