Velika podrška za film o Vladi Divljanu na platformi Indiegogo

Preko platforme za grupno finansiranje Indiegogo, za nešto više od mesec dana prikupljeno je 33.306 dolara, što je 85 odsto od iznosa neophodnog za završetak snimanja filma "Nebeska tema".
Velika podrška za film o Vladi Divljanu na platformi Indiegogo
Foto: 021
Ukupan iznos od 39.000 dolara neophodan je za preostalih 14 snimajućih dana, a nakon snimanja sledi postprodukcija filma. 
 
Ukoliko novac putem kampanje za grupno finansiranje bude prikupljen, snimanje se nastavlja 10. juna. 
 
Film je do sada, za 34 dana kampanje, podržalo 447 ljudi, a naša prezentacija na platformi Indiegogo imala je čak 38.016 poseta. Ove brojke se naravno iz sata u sat menjanju. Podrška stiže iz Srbije, Hrvatske, SAD, Švajcarske, Nemačke, Rusije, Ujedinjenjih Arapskih Emirata, Danske, Kanade, Holandije, Velike Britanije i još 27 zemalja. Kampanja je počela 5. aprila i traje 60 dana.
 
Link za stranu preko koje zainteresovani mogu podržati film je OVDE.
 
Promotivni video sa kadrovima iz filma:

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika