VIDEO: "No Horses" novi singl benda "Garbidž" - mračno viđenje budućnosti

Jedan od najpopularnijih bendova s kraja devedesetih i početka dvehiljaditih, "Garbidž", objavio je novi singl "No Horses".
Sav prihod od prodaje i preslušavanja singla bend će donirati Međunarodnom komitetu Crvenog krsta.
 
"Pesma "No Horses" je napad panike podstaknut snovima, mračno viđenje budućnosti u kojoj vladajući režim vrednuje samo profit i uspeh, ne ostavljajući prostora malim, prelepim stvarima i sitnim gestovima", rekla je pevačica Širli Menson.
 
Bend je najavio da će tokom ove godine objaviti autobiografiju pod nazivom "This Is The Noise That Keeps Me Awake" (Ovo je buka koja me drži budnim), za koju je svaki član benda pisao određeni deo. Pored same biografije, knjiga sadrži i nikad ranije objavljene fotografije benda.
 
  • Cika Milovan

    18.07.2017 21:45
    To su sve zapadnjacka djavola posla kod mene u selu nema problema osim tu i tamo silovanja, ubistva, pljacki, prodaje dece i visokih cena.
  • maslina

    18.07.2017 18:29
    Pesma se opisuje kao "mračno viđenje budućnosti u kojoj vladajući režim vrednuje samo profit i uspeh, ne ostavljajući prostora malim, prelepim stvarima i sitnim gestovima". Potpuno se slažem i dodajem da je ovo definicija koja već važi i kao objektivno viđenje sadašnjosti - nažalost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika