Grupa U2 objavljuje numeru sa svog novog albuma

Irska grupa U2 spremna je da otkrije delić svog novog albuma.

Irski rokeri su objavili "Blackout", jednu od numera sa novog albuma "Songs of Experience". Međutim, u pitanju je samo tizer, a glavna pesma sa njihovog 14. albuma biće objavljena 6. septembra "You're the Best Thing About Me".

Album "Songs of Experience", nastavak je albuma iz 2014. "Songs of Innocence" koji je velikim delom inspirisan detinjstvom pevača Bona Voksa u predgrađima Dablina.

Grupa, a pre svega Bono, angažovana je u odbrani ljudskih prava. Oni su objasnili da je većina pesama snimljena prošle godine ali su odlučili da odlože objavljivanje albuma posle pobede Donalda Trampa u trci za Belu kuću.



"Glavni deo je bio napisan do početka 2016. ali sada, mislim da ćete se složiti da je svet vrlo drugačiji", rekao je ove godine Edž, gitarista grupe za časopis "Roling Stoun". On kaže da "izgleda kao da je klatno naglo promenilo smer".

Bono je rekao za časopis u drugom intervjuu da U2 želi da skrati album i da su smatrali da je dobra ideja da se vrate u studio i da krenu sa izmenama. U2 takođe želi da objavi album na tradicionalniji način od albuma "Songs of Innocence", koji je bio debakl.

Kompanija Epl, da bi promovisala proizvod besplatno je snimila album na naloge pola miliona korisnika Ajtjunsa. Čak su i obožavaoci grupe koji bi nabavili album u svakom slučaju bili šokirani načinom kako je Epl galantno podelio taj album.

Numere sa novog albuma će uzaći tokom turneje kojom će U2 u SAD proslaviti 30 godina od izlaska njihovog albuma "The Joshua Tree", koji je prema mišljenju kritičara lansirao taj sastav među najveće zvezde svetske muzike.

  • originalni nsadjanin

    15.09.2017 13:42
    dobra muzika
    Mozda je, a mozda i nije, Bono serator kao sto kazu komenta, ali je muzika odlicna.
  • Mjau

    01.09.2017 10:58
    Mjau
    South Park je za imbecile.
  • Edge

    31.08.2017 13:30
    Svaku, ali svaku vest o Bonu mora da prati komentar kako ga je South parku opisao. Daj, oladite više, dosadni ste! Prošli album je bio vrhunski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika