Novi album Barbare Strejsend

"The Music...The Mem'ries...The Magic" naziv je novog albuma Barbare Strejsend koji predstavlja snimak istoimene trijumfalne turneje po Americi, koju je održala 2016.
Turneja je imala trinaest koncerata od kojih finalni održan 5. decembra 2016. godine u Majamiju, odakle je i snimak.
 
Ovo izdanje se pojavljuje u dve različite verzije - jednostruki disk sa najboljim momentima turneje, kao i dvostruki deluks set na kojem se nalazi snimak čitavog koncerta.
 
Taj deluks set sadrži snimakl Barbarinog nastupa, ali i njenu priču između pesama, koje uključuju podsećanja na snimanje njenih čuvenih kompozicija, filmsku karijeru, rediteljsku karijeru, kao i komentar na činjenicu da se njen prethodni album "Encore: Movie Partners Sing Broadway" obreo na prvom mestu Bilbord liste.
 
Barbara Strejsend je jedina umetnica u istoriji koja je imala albume na prvom mestu različitih lista tokom svih šest decenija karijere. U njenoj diskografiji 52 ploče dostigle su zlatni tiraž, 31 platinasti, a 13 albuma čak višestruko platinaste tiraže.
 
Kao pevačica, glumica, rediteljka, producentkinja i kantautorka, osvojila je sve moguće nagrade, a među njima dva Oskara, pet Emija, pet Zlatnih globusa i 8 Gremi nagrada.
  • Zivan

    14.12.2017 22:07
    Ima blizu osamdeset leta i još objavljuje, svaka čast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika