Dva koncerta Enrikea Iglesiasa u maju u Ljubljani

Poznati španski pevač Enrike Iglesias rasprodao je koncert koji će održati 12. maja u ljubljanskoj Areni "Stožice", pa će zbog velikog interesovanja na istom mestu nastupiti i dan kasnije.

Zbog izuzetnog interesovanja i potražnje, karte za drugi koncert su već u prodaji, a više informacija može se pronaći na OVOM linku.

Kralj latino popa će ovog proleća prvi put gostovati u Sloveniji, a povodom njihove svetske turneje "Seks i ljubav".

Enrike je multitalentovan umetnik, koji se pored pevanja, bavi i pisanjem tekstova, produciranjem, glumom i plesom. Prvi album izdao je 1995. godine i gotovo odmah bio svrstan u najprepoznatljivija imena u svetu pop muzike.

Dobio je brojne nagrade za svoja muzička dostignuća (Gremi, Amerikan mjuzik, Bilbord), a neke od najpopularnih pesama su: Bailamos, Gost Hero, Bailando, El Perdon, Takin Back… Takođe, on je i dalje jedini muški izvođač koji je na Bilbord dens listi na prvom mestu bio čak 13 puta.

Iglesias je do sada prodao više od 50 miliona albuma, što je više nego ijedan drugi izvođac iz Španije ikada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika