VIDEO: "Arktik mankis" objavili novi album

Britanski bend "Arktik mankis" premijerno je izveo novu pesmu u emisiji "Jimmy Fallon Live!" i tako najavio novi album koji je od juče u prodaji.
Pesmom "Four Out of Five" najavili su album "Tranquility Base Hotel & Casino", prvi nakon albuma "A.M" koji je izašao 2013. godine.
 
"Ovakve Arktik mankis niste do sada čuli. Ako tražite jak zvuk, bićete razočarani. Ali ako hoćete da se blago naježite onda je ovo njihov najintrigantniji album do sada. Prvo će vas totalno preplaviti osećaj zadovoljstva, onda ćete se truditi da povežete tačke, da biste na kraju shvatili koliko je to jedan inteligentan dizajn", navodi se u kritikama.
 
Frontmen benda Aleks Tarner govorio je o novom albumu za BBC Radio 1 i rekao da se stidi nekih stihova koje su ranije pisali on i momci iz benda.
 
"Dok smo se pripremali za turneju, slušali smo neke stare pesme. Ima nekih reči, zaista... Ne znam o čemu smo tada mislili dok smo ih pisali", rekao je Tarner.
 
  • Neka

    12.05.2018 23:31
    Divna pesma. Album malo usporen, malko su eksperimentisali. Ali opet, Aleksov glas je ocaravajuci. Iako mi se vise svidja tvrdji zvuk, i ovaj album je dobar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika