VIDEO: Edo Maajka objavio duet "Bolje je bolje" sa pevačicom grupe Jinx

Poznati bosanskohercegovački reper Edo Maajka objavio je videospot za njegovu novu pesmu "Bolje je bolje" koju je snimio zajedno sa pevačicom grupe Jinx Jadrankom Ivaniš Yayom.
Reper pesmu započinje u svom maniru, stihovima da je bolje biti "doktor nego pop i hodža", dodajući da je "najteže, care, biti vođa". 
 
Sudeći po prvim reakcijama publike, "Bolje je bolje" je pesma kakvu su očekivali od poznatog repera.
 
Numera je snimljena u zagrebačkom studiju Morris. Gitare je odsvirao Yogi Starešinić, bas gitaru Mario Rašić, klavijature Mirsad Dalipi i bubnjeve Mirsad Dalipi.
 
Zajedno s novom pesmom, danas je izašao i novi album bh. repera pod nazivom "Pet u plus". Na albumu se nalazi deset novih pesama, a pored Yaye, Edo Maajka je ugostio i Dinu Šarana u pesmi "Otrov" te Alejandra Beundija u pesmi "Novi dan".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika