Novi album Drejka već obara rekorde

Novi album kanadskog rep muzičara Drejka "Scorpion" postavio je rekord u dnevnom broju preuzimanja sa Epl mjuzika (Apple Music).
Onlajn platfoma za preuzimanje muzike saopštila je da je Drejkov novi album preuzet više od 170 miliona puta od kada je objavljen u petak. Time je oboren dnevni rekord kanadskog muzičara od prošlogodišnjeg albuma "More Life". 
 
Na albumu se nalazi 25 pesama, medju kojima i hitovi "Nice for What" i "God's Plan". Kanadski muzičar je na novom albumu sarađivao sa Džej Zijem, Taj Dola Sajnom i brojnim drugim muzičarima.
 
Očekuje se da će album zauzeti prvo mesto na top listi 200 najpopularnijih albuma.
 
Kako navodi agencija AP, spekuliše se da je Drejk u dve pesme na novom albumu potvrdio da ima dete s bivšom francuskom porno glumicom.
 
"Nisam skrivao svoje dete od sveta, skrivao sam svet od svog deteta", navodi se u tekstu Drejkove pesme "Emotionless". 
 
U numeri "March 14" kanadski reper osvrće se na tekst pesme Majkla Džeksona i repuje "Ona nije moja ljubavnica kao Bili Džin, ali dete je moje".
 
Drejkov agent nije potvrdio niti demantovao ove spekulacije.
  • Nemanja

    02.07.2018 10:48
    Sjajno
    Retko dobar muzičar. Sjajan ritam i tekstovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika